Western Bilgummi AS

VI UTFØRER ALT INNEN
DEKKSERVICE

Vi tilbyr 24-timers service for våre kontokunder, og har utrykning med fullt utstyrt servicebil

NYT EN VARM KOPP KAFFE MENS VI FIKSER BILEN FOR DEG

Omlegg — Hjulskift — Balansering — Hjulstillingskontroll — Felgretting — Pigging av dekk — Dekkhotell — Lapping — Seiping — Rilling — Væskefylling av hjul — Vulking

VÅRE TJENESTER

Trenger hjulene en utskiftning? Det ordner vi i Western Bilgummi AS. Våre ansatte har skiftet dekk i mange år som gjør at vi har en høy kompetanse og god erfaring på hjulskift til alle biler, SUV og lastebiler.

– Les mer –

Har du opplevd at bilen rister i enkelte hastigheter? Det kan være fordi hjulene ikke lenger er i balanse. Dette kan slite på dekk, hjuloppheng, styrekuler, opphengskuler og støtdempere. Vi balanserer dine løse hjul, så du kan ferdes tryggere og mer økonomisk i trafikken.

– Les mer –

Dersom bilen trekker til en side, eller du merker skjev slitasje på dekkene, kan det være fordi hjulene har havnet ut av stilling. Hjulstillingskontroll er en viktig service å ta på bilen. Vi avdekker skjevhet eller mangler hos dine hjul, slik at du kan nyte en optimal kjøreopplevelse.

– Les mer –

Skal du legge om til sommerdekk eller vinterdekk i Buskerud? Vi gjør gjerne jobben for deg!

– Les mer –

Har du fått en bulk i felgen? Det kan fortsatt være fullt mulig å reparere den, så du slipper å kjøpe ny. Dette fikser vi enkelt for deg!

– Les mer –

Vi setter pigging på dine dekk for deg!

– Les mer –

Trenger du en plass å oppbevare dine dekk fram til du skal skifte igjen? Lagre dekkene i vårt dekkhotell — trygt og praktisk!

– Les mer –

Har du fått en rift eller et større hull i dekket? Vi reparerer dine dekk raskt og enkelt!

– Les mer –

Seiping går ut på å kutte opp dekket i fine snitt på tvers av slitebanen på bildekket, med hensikt å øke friksjon og oppbremsing på gatt føre. Dekk med seiping gir deg det beste grepet på vinterføre!

– Les mer –

Ønsker du et bedre veigrep? Vi skjærer nytt mønster i dine dekk, slik at du kan føle deg enda tryggere når du ferdes på veien.

– Les mer –

Væskefylling av dekk utføres ofte på traktor, hjullaster og skogsmaskiner. Dette gjør dekkene tyngre, slik at de får bedre grep på veien.

– Les mer –

Har du punktert eller fått en større skade i dekket? Vi utfører vulking av dekk.

– Les mer –

Ta kontakt oss for mer informasjon om priser.
Vi ser fram til å høre fra deg!

Vi er stolt sponsor for

DHK
Strømgodset logo
Strømgodset logo