Felgretting

Har du fått en skade eller bulk på felgen? Det kan fortsatt være mulig å reparere den, så slipper du å kjøpe ny! Vi i Western Bilgummi AS i Drammen og omegn fikser felgeretting enkelt for deg. 

Det finnes ofte en løsning på å fikse felgen i stedet for å kaste og kjøpe nye felger. Om felgen har blitt deformert eller fått et flatt punkt er dette mulig å fikse så lenge skaden ikke er for omfattende. Ta kontakt med oss i Western Bilgummi AS i Drammen og omegn for konsultering, tips og prisforslag om dine felger. 

Hva tilbyr vi? 

Vi tilbyr oppussing av felger, vi kan få dine felger til å se nærmest nye ut. Oppretting av bulk eller deformasjon. Reparasjon av kantkjøring og polering av ytterkanter. 

Hvordan vet du om felgen trenger reparasjon? 

Det er flere indikatorer til at felgen din trenger felgretting. Dette kan oppdages ved visuell inspeksjon eller at bilen ikke ruller komfortabelt og bilen rister ved kjøring

Opplever du at bilen trekker til en side eller har du ujevn slitasje på dekkene? Det kan da være at du har skjev hjulstilling, les mer om hjulstillingskontroll her