Western Bilgummi AS

Dekkhotell for Drammen & Lier

Trenger du en plass å oppbevare dine dekk fram til du skal skifte igjen? Lagre dekkene i vårt dekkhotell, trygt og praktisk!

Det er flere fordeler med å ha dekkene på dekkhotell. Vi i Western Bilgummi AS har dekkhotell for deg i Drammen som tar vare på dekkene dine gjennom vinter eller sommersesongen. 

 

Enkelt bilhold når du velger dekkhotell

Ved å plassere dine dekk i vårt dekkhotell slipper du å tenke og bruke tid på dekkene dine – vi tar oss av alt. Dekkskift, vask og oppbevaring i rett temperatur, skjermet for skadelige UV stråler, fukt og temperaturforskjeller. Vi vil sjekke dekkene dine og gi deg råd om de bør byttes ut. Når sesongen kommer for å bytte tilbake til enten vinter eller sommerdekk, sjekker vi trykk og tilstand før de monteres på bilen. Vi i Western Bilgummi AS i Drammen har lang erfaring med dekk slik at du som kunde kan være trygg med å plassere dekkene dine hos oss. 

 

 

5/5

Kjappe, hyggelige og serviceinnstilte 😃
– Thomas Nytveit

5/5

Kom inn 10 min før stengetid med nyoppdaget desperat behov for nye dekk. Kjørte ut 10 min senere med fire nye dekk. Veldig raskt ekspedert til en god pris!
– Anette Høgvoll

Farer ved feil oppbevaring av dekk

Oppbevarer du dekk feil kan det ha store konsekvenser ved montering etter lagring. Fukt, temperaturforskjeller og UV lys kan føre til skader på dine dekk. Dekk kan deformeres ved feil oppbevaring og i verste fall kan dekket punktere etter montering noe som kan føre til farlige trafikksituasjoner. Om du har dyre felger er også tyveri en fare ved oppbevaring av dekk. 

Lurer du på når du bør bytte fra vinterdekk til sommerdekk eller omvendt? Les mer her om omlegg.