Western Bilgummi AS

GODE RÅD

HVILKET VINTERDEKK ER BEST FOR DEG?

Også denne sesongen dukker det opp tester av vinterdekk i ulike media. For den «middels interesserte» kan slike tester være både opplysende og forvirrende.

Det benyttes mange ord og uttrykk, ulike egenskaper vektlegges forskjellig, og testene inneholder faktisk også ofte presiseringer av at ikke alle sluttbrukere vil rangere dekkene likt.

…Vårt råd er at du oppsøker en seriøs dekkforhandler, forteller hva som er viktig FOR DEG, og så vil forhandleren kunne anbefale det dekket som passer best for ditt bruk.
Hos Fagdekk har vi et bredt utvalg av ulike merker, og kan bistå slik at du får trygge, gode og slitesterke dekk til riktig pris.
Her kan du lese årets test av vinterdekk: NAF

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Vi er stolt sponsor for

Hvert år lanserer Pont S en vårkampanje du nå er godt kjent med: Lucky Days. I 2022 er det filmer som står på programmet fra 1. april til 31 mai, og først ut er 2 filmer gratis på Rakuten TV for kjøp av 2 dekk fra Goodyear eller Point S Tyres. Men det er ikke alt! Du kan også prøve å vinne en reise til Hollywood*

For å delta, er det bare melde seg på kampanjens nettside. Du får tilsendt tilgangskoden din til Rakuten TV via e-post og blir automatisk meldt på trekningen. 

Ikke nøl lenger.

Lykke til!